Secretarul general al PRM va candida la Primaria Cluj-Napoca, a anuntat vineri Corneliu Vadim Tudor. “Este timpul ca experimentul primarului navetist pe ruta Cluj-Bucuresti-Cluj sa ia sfirsit”, a argumentat liderul PRM.

Potrivit acestuia, Gheorghe Funar s-a oferit sa candideze intr-o sedinta cu membrii Biroului Permanent, care au ajuns la concluzia ca fostul edil al Clujului are cele mai mari sanse de cistig, relateaza Cotidianul.

Tribunul nu s-a abtinut sa nu trimita sageti si spre comunitatea maghiara din Cluj, cind a anuntat candidatura lui Funar. “Am sa le dau ungurilor o veste buna si una rea. Vestea buna este ca persoana care va candida din partea PRM la Primaria Clujului este fostul primar Gheorghe Funar. Vestea rea este ca senatorul Funar il va zdrobi in alegeri pe Emil Boc si va cistiga Primaria Clujului”, a continuat Corneliu Vadim Tudor.

Senatorul PRM Gheorghe Funar a declarat pentru Adevarul:„Am vazut ca persoanele inscrise sunt necompetitive. Ne-am decis sa luam taurul de coarne. Clujenii merita un primar adevarat, nu unul zburator".

„A facut doar gargara in tot mandatul. Boc a continuat proiectele mele la primarie", sustine Funar. Acesta a declarat ca Boc a subordonat Clujul UDMR-ului, retrocedand tot centrul orasului unor falsi mostenitori din Ungaria, persoane fizice sau juridice, gen Statusul Romano-Catolic.

Pana acum Emil Boc si Gheorghe Funar sunt singurii candidati desemnati pentru primaria Clujului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.