Liderii PSD si PNL s-au intalnit, joi, in jurul orei 18:00, intr-o fosta vila de protocol din cartierul Primaverii, din Bucuresti.

Potrivit Ziua, la reuniunea ce se tine departe de ochii presei sunt prezenti presedintele PSD Mircea Geoana, presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase, seful de campanie al PSD Miron Mitrea, iar din tabara liberalilor si-a facut prezenta premierul Calin Popescu Tariceanu.

Delegatiile conduse de Calin Popescu-Tariceanu si Mircea Geoana ar fi avut chiar unele neintelegeri, potrivit unor participant i la intalnire, informeaza EVZ.

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a confirmat negocierile. „Am avut o intalnire informala cu conducerea PNL . Discutiile au ramas in coada de peste. Nu s-a ajuns la niciun punct de vedere comun. A ramas sa ne mai vedem, sa mai discutam“, a spus Iliescu, care a calificat discutiile ca fiind „controversate“.

Romania Libera scrie ca o prima runda de negocieri intre liderii celor doua partide a avut loc si in urma cu doua saptamani, cand s-a discutat, in afara realizarii unui pact de "neagresiune" pentru campaniile electorale, si sustinerea reciproca a candidatilor in turul doi al alegerilor locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.