Deputatul Cezar Preda, vice­presedinte PD-L, si-a anuntat ieri demisia din fruntea or­gani­zatiei PD-L Buzau si a declarat ca nu va mai candida pentru primaria municipiului. Ieri a avut loc o sedinta a organizatiei judetene Buzau pentru alegerea candidatului la presedintia Consiliului Judetean.

La diferenta de doua voturi a castigat investitura Victor Mocanu, viceprimarul orasului, in fata candidatului sustinut de Cezar Preda, Paul Beganu, seful Directiei Silvice. „Nu cred in acest om. Nu candidez sa il sustin de brat", a declarat Preda, dezamagit ca Beganu, un om din alta generatie, a pierdut.

„Prefer sa nu particip in lupta electorala alaturi de cineva pe care nu l-am sustinut pentru inca patru ani si am decis sa imi dau demisia din functia de presedinte al PD-L Buzau. Din acelasi motiv am decis sa ma retrag si din cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Buzau si acum nici nu ma intereseaza pe cine vor alege. Le urez succes celor care vor candida la alegerile locale", a mai spus Preda.