Invitata marti seara la Realitatea TV, Elena Udrea transmite strategia electorala a PD-L "Dorim sa candidam singuri"

"Dorim sa candidam singuri. Dorim sa castigam dupa o redistribuitie 50% plus unu in Parlament, astfel incat sa guvernam singuri. Nici nu am vrea sa punem problema daca nu. Daca totusi s-ar intampla sa avem o colaborare cu un partid - fara ca acest lucru sa se fi discutat vreodata in PD-L, dar avand in vedere, sa spunem, si declaratiile noastre de asta vara, dupa ce s-a votat la referendum in favoarea presedintelui, la momentul acela s-a propus un guvern PD, PLD si PNL, dar acel PNL care sa nu contina echipa care a tradat alianta", a declarat Elena Udrea, marti seara, la Realitatea Tv.

Potrivit Ziua, prin vocea Elenei Udrea, PD-L exprima, pe de-o parte, o mentalitate de invingator, benefica in batalia electorala. La razboi pleci ca sa invingi, altfel mai bine stai acasa. Pe de alta parte insa, este periculos sa nu iei in calcul posibilitatea unui esec si nu ai un plan B.

Dupa cum informeaza EVZ, Udrea a admis ca „toate sondajele arata ca este o competitie foarte stransa“ intre Liviu Negoita, Vasile Blaga si Adriean Videanu, dar a adaugat ca „la acest moment ar putea fi foarte bine domnul Vasile Blaga“.

Pe de alta parte, Elena Udrea considera ca omul de afaceri Silviu Prigoana ar putea fi un bun candidat pentru Primaria Sectorului 5, condusa de pesedistul Marian Vanghelie, relateaza Gandul.

„Va spuneam ca este o persoana (n.r. Silviu Prigoana) cu o credibilitate suficient de mare pentru a fi un candidat redutabil la Primaria Sectorului 5”, a explicat secretarul executiv.

In cazul in care PD-L va castiga alegerile parlamentare, Udrea a inaintat ideea ca prim-vicepresedintele partidului, Adriean Videanu, „ar putea fi un bun premier”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.