PC a depus ieri la Senat solicitarea de a se infiinta o comisie de ancheta privind Parcul Bordei, semnata de 36 senatori ai PC, PSD, PNL si PRM.

Senatorul PC Marius Marinescu a precizat ca aceasta comisie ar urma sa verifice daca sunt legale documentele prin care omul de afaceri Costica Constanda a intrat in posesia terenului din Parcul Bordei.

Marinescu a mai aratat ca nu se poate face schimbul dintre acest teren si Satul Francez deoarece Constanda l-a ipotecat unei banci pentru suma de 10 milioane de euro si este in litigiu.

Senatorul PC a mai spus ca primarul Capitalei, Adriean Videanu, "a intrat in panica" vazand ca este in pericol sa piarda afacerea Bordei si cauta un notar care sa legalizeze schimbul de terenuri Bordei - Satul Francez, dar pana acum nimeni nu a vrut sa faca acest lucru deoarece schimbul este ilegal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.