Scrisoarea lui Marian Vanghelie catre MISA, publicata in editia de ieri a ziarului Cotidianul, a stirnit discutii aprinse in PSD. in timp ce partidul se delimiteaza de actiunea lui Vanghelie, Geoana rade si spune ca e "geniala".

Potrivit Ziua, liderul PSD Mircea Geoana a declarat ieri razand ca scrisoarea presedintelui PSD Bucuresti Marian Vanghelie catre MISA este "geniala" si arata o "relatie fecunda" cu toate ONG-urile.

"Scrisoarea este geniala si arata o relatie fecunda cu toate ONG-urile", a adaugat el. Declaratia a fost facuta la Bruxelles, pe tema intalnirilor pe care le-a avut cu oficiali europeni.

Cotidianul a relatat ieri ca pe site-ul MISA a fost postata o scrisoare adresata, in noiembrie 2007, de presedintele PSD Bucuresti adeptilor lui Gregorian Bivolaru, scrisoare a carei autenticitate a fost confirmata de Vanghelie.

In partid in schimb a starnit discutii aprinse. Ion Stan, vice PSD, refuza sa creada ca partidul sau ar avea nevoie de voturile MISA la viitoarele alegeri. „Nu cred ca partidul a ajuns atit de rau incit sa ceara sprijinul unei organizatii asupra careia planeaza diverse suspiciuni de interferenta cu legea. Fereasca Dumnezeu! Sintem un partid de aproape 600.000 de membri, format din oameni crestini, nicidecum din oameni care se invirt in spirala." a declarat Stan.

Vanghelie anunta ca, printre membrii PSD Bucuresti se afla si adepti MISA, care "s-au dovedit a fi printre cei mai onesti si curati sufleteste".

El neaga si ca in PSD s-ar ascunde adepti ai gurului Bivolaru si considera afirmatia lui Vanghelie „o aiureala. Eu nu am nici o informatie despre aceasta organizatie MISA si nici despre membri PSD care sint membri sau simpatizanti MISA.

Il rog sa indice domnul Vanghelie care sint acei membri sau simpatizanti“. Nici colega de organizatie Rodica Nassar nu are cunostinta despre social democrati posibili practicanti MISA: „Eu nu stiu nici un membru MISA in PSD, daramite sa mai am si un inventar“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.