Colegiul Director al PD-L a stabilit ieri ca pina pe 31 martie sa fie intocmite listele cu candidati atit pentru alegerile locale, cit si pentru cele parlamentare.

Democrat-liberalii au stabilit ieri in sedinta Colegiului Director ca strategia partidului pentru viitoarele alegeri este facuta in functie de votul uninominal. Astfel, pina pe 31 martie, fiecare filiala va trebui sa prezinte pe linga candidatii pe care ii are pentru primarii, Consiliile Judetene si cele Locale si pe cei care vor candida la Senat si Camera Deputatilor.

„Daca vor fi comasate alegerile locale cu cele parlamentare, sintem pregatiti. Daca nu, candidatii nostri la Parlament vor avea ocazia sa aiba doua campanii electorale, mai ales ca este pentru prima oara cind se vor alege uninominal. La locale, candidatii pentru Parlament vor merge brat la brat alaturi de cei pentru presedintia Consiliului Judetean si de cei care vor candida, primarii“, ne-a explicat unul dintre liderii partidului.

„Intregul calendar electoral al PD-L este realizat in functie de data alegerilor locale pe 1 iunie si 15 iunie turul doi. De aici am plecat in tot ceea ce inseamna calendarul pe care l-am prezentat“, a explicat Vasile Blaga, secretarul general al partidului.

Cit priveste numele candidatilor, in special numele candidatului pentru Primaria Capitalei, acestea ramin un mister. „Deja candidatul partidului pentru Bucuresti exista, dar va fi anuntat potrivit strategiei pe care partidul o are“, a anuntat Emil Boc (foto).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.