PSD reintroduce in partid practica videoconferintei - sistem care ii va aduce fata in fata, prin intermediul ecranelor, pe liderii social-democrati din judete cu cei de la centru.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a anuntat sambata, pe blogul sau, ca "saptamana viitoare (saptamana aceasta, n.r.) vom reporni sistemul de videoconferinte, astfel incat departamentele sa poata organiza un dialog direct cu membrii din organizatiile judetene".

Potrivit fostului premier, este o masura menita sa "revitalizeze" activitatea departamentelor PSD. "Probabil ca vom lansa si un blog pentru Departamente, in care sefii de Departamente sa prezinte diverse teme, la care sa primeasca observatii si comentarii. Va fi o incercare de a deschide lumea Departamentelor pentru sugestii si, de ce nu, pentru noi membri", a adaugat presedintele CN al partidului.

PSD a introdus pentru prima oara practica videoconferintei in anul 2002, atunci cand presedinte era Adrian Nastase.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.