De cand doreste sa devina „om politic n PD-L“, tanara s-a remarcat prin neglijentele gramaticale cu care-si puncteaza interventiile.

„Bobita, fata tatii“, cum o alinta public presedintele Basescu, este, intre altele, si autoarea urmatorului panseu: „Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri... pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine“.

Replica i s-ar potrivi si lui Bogdan Boza. Dupa ce isi anuntase candidatura ca gest de protest fata de „inscaunarea dinastica“ a mezinei presedintelui, Boza nu a obtinut decat doua voturi si... excluderea din partid.

Insa, in ciuda relatiei autoritare pe care o intretine cu limba romana, Elena Basescu isi cunoaste limitele.

Mezina familiei prezidentiale a confirmat ieri, indirect, de la Buzau, cele mai negre suspiciuni cu privire la aceasta competitie. La gala organizata de filiala PD-L, cu ocazia zilei de 8 martie, Elena Basescu a recunoscut, intr-un acces de modestie, ca notorietatea ei se datoreaza „atat numelui, cat si simpatiei“ de care se bucura ilustrul ei tata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.