Ultimul audiat de vineri seara in Comisia de ancheta a TVR, un cameraman pus sa-l filmeze pe fostul premier Nastase, a povestit cu amanunte modul in care a fost supus la presiuni din partea guvernului PSD.

Ultimul audiat de membrii Comisiei parlamentare speciale de ancheta a activitatii SRR si TVR, cameramanul Lucian Pirvoiu, a facut, vineri seara, unele declaratii care, daca ar fi adevarate, confirma multe dintre acuzatiile privind presiunile fostului guvern PSD asupra televiziunii publice. "Cind am fost anul trecut la deschiderea CERF, purtatorul de cuvint al guvernului, Despina Neagoe, mi-a facut observatii dure pentru ca nu m-am tinut dupa Adrian Nastase si nu l-am filmat peste tot prin ROMEXPO. Eu am filmat cind a taiat Nastase panglica si a tinut discursul. In rest, nu mai era nimic care sa aiba ceva in comun cu o stire. Un alt episod. Intr-o zi am inlocuit echipa care de obicei mergea la Palatul Victoria. Despina Neagoe a tipat la mine, a zis ce caut eu acolo si de ce nu a venit Monica Ghiurco. Este numele care apare si in stenogramele PSD, despre care se spunea ca e favorabila PSD".

Vineri seara, tirziu, ar fi trebuit sa fie audiat si seful stirilor din TVR, Cristian Nitulescu, dar lipsa cvorumului a aminat audierea pentru aceasta saptamina. Un aspect este de semnalat in acest maraton al audierilor: reprezentantii PSD nu sint deloc interesati de ce spun cei de la radio. In schimb, devin foarte atenti atunci cind sint audiati angajatii TVR.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.