Directorul de la REBU se pregateste sa-i ia locul lui Inimaroiu.

Mircea Raicu, directorul REBU, vrea sa candideze la Primaria Sectorului 4, avand deja sustinerea unor lideri de marca ai PDL, Romeo Raicu si Cezar Preda, sustin surse din partid. Insa posibila candidatura a lui Raicu este considerata una "toxica" la centrul PDL. Raicu este insa de multa vreme rezervorul de bani al PD-ului, o parte dintre contractele acestei companii fiind discret redirectionate catre oamenii de casa ai partidului.

Potrivit Ziua, argumentele contra ale sefilor PD-L sunt legate de imaginea proasta pe care o are Mircea Raicu, imagine sifonata serios odata cu greva gunoierilor. Salariatii companiei REBU, la care jumatate din actiuni sunt detinute de Primaria Generala, au recurs la greva in perioada 15-17 ianuarie, fiind nemultumiti de salarizare si conditiile de lucru.

Dupa cum informeaza Gardianul, mai multi angajati ai companiei condusa de Raicu au redactat o petitie in care dezvaluie o parte dintre ingineriile ce se petrec in interiorul acestei firme. Asa am aflat ca in familia Raicu intra in casa 30.000 de lei lunar, 16.000 fiind doar salariul directorului general al REBU. In schimb, gunoierii de la firma au salariile minime pe economie, dar nici pe acelea nu le primesc regulat de cand s-a auzit ca Mircea Raicu candideaza la Primaria sectorului 4. Doamna Raicu, Ioana, este directoarea serviciului de IT din Primaria Capitalei, iar fratele acestuia, Ionut, este consilier al actualului primar de la sectorul 6, Cristian Poteras, si mai nou, secretar general al PD-L sector 6. Spatele este asigurat de relatiile perfecte ale lui Mircea Raicu, presedinte PD-L Ilfov, cu mai-marii din PD-L Adriean Videanu (prim-vicepresedinte) si Cezar Preda, vicepresedinte al aceluiasi partid la nivel national. In plus, fiul lui Preda este actionar la firma concurenta, ROSAL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.