Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat ieri ca "nu pleaca cainele din macelarie", referindu-se la propunerea liberalului Crin Antonescu ca PNL sa se retraga de la guvernare, calificata si de Emil Boc drept o manifestare a "degringoladei" din randul PNL.
"Nu pleaca cainele de la macelarie", a aratat Radu Berceanu despre propunerea lui Crin Antonescu. "La cate declaratii contradictorii exista in PNL, mi-e greu sa le comentez pe fiecare. E o forma de libertate de exprimare din PNL si a degringoladei care exista acolo", a spus la randul sau si liderul PDL, Emil Boc. Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, ca PNL ar trebui sa ia in calcul si iesirea de la guvernare, dat fiind ca "jumatate din Executiv este la DNA" si ca partidul nu-si poate pune ministri in functie, apreciind insa ca poate fi discutata si varianta unei remanieri mai ample.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.