Printesa Brianna Caragea s-a inscris, ieri, la conservatori.

Ea s-a declarat incantata ca presedintele partidului e femeie, iar PC e „o forta de echilibru”. „Am implinit 18 ani de Romania si acest majorat imi da un moment de gandire. M-am hotarat sa ma implic in politica si am ales PC, deoarece mi s-a parut un partid cu o forta de echilibru, iar faptul ca presedintele este o femeie nu avea cum sa nu ma atraga. Sper ca in viitor sa fim mai multe”, s-a confesat printesa ziarului Gandul.

In prima faza, Brianna Caragea va fi sefa departamentului de relatii cu societatea civila.Potrivit Jurnalul National ea intentioneaza sa fie "un sprijin" in teritoriu pentru candidatii partidului la alegerile din acest an, iar, dupa ce se va dumiri asupra politicii, se va hotari daca va candida ea insasi la alegerile locale sau parlamentare.

7Plus remarca cum atunci cand descendenta famillilor Caragea si Cantacuzino a participat la marsul organizat de homosexuali in 2007, s-a aflat in contradictie cu Partidul Conservator ai carui membrii manifestau impotriva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.