Noua sefa a conservatorilor incearca sa calmeze spiritele incinse la congresul de duminica. Daniela Popa a lansat, ieri, un mesaj impaciuitor catre sefii de filiale care o contesta, promitand ca va merge in tara la discutii.

„Voi merge in fiecare filiala(...) Personal, sunt dispusa sa discut cu orice membru de partid, indiferent de pozitia pe care o are dupa congres. Sunt convinsa ca toate asperitatile se vor domoli si vom reusi sa pornim la drum cu echipa de pana acum”.

Gandul informeaza ca Popa i-a invitat pe conservatorii de rand sa se simta „protejati si ajutati de conducerea de la Bucuresti, indiferent de problemele pe care le au: personale, de partid, de conjunctura locala”. Apoi, a avertizat: „Cine se leaga de un membru al PC sa stie ca se leaga de conducerea partidului”.

Tonul prietenos al Danielei Popa nu rezolva conflictele din partid, mai ales ca, duminica, sefii PC se reunesc pentru a-i sanctiona pe cei care s-au rasculat impotriva conducerii. Proaspatul secretar general Codrut Seres s-a grabit sa sesizeze Comisia de etica pentru a-i judeca pe cei care „s-au manifestat intr-un mod(...) cel putin mult prea pasional”. „Pe turbulenti ii lasam acasa si sa-i aducem pe cei care au forta argumentelor si nu forta tariei vocii”, a decretat Seres.

Partidul Conservator isi propune un scor de cel putin 6-7% la alegerile locale - similar cu cel obtinut in 2004, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele partidului, Daniela Popa citata de Cronica Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.