„Voi merge in fiecare filiala(...) Personal, sunt dispusa sa discut cu orice membru de partid, indiferent de pozitia pe care o are dupa congres. Sunt convinsa ca toate asperitatile se vor domoli si vom reusi sa pornim la drum cu echipa de pana acum”.

Gandul informeaza ca Popa i-a invitat pe conservatorii de rand sa se simta „protejati si ajutati de conducerea de la Bucuresti, indiferent de problemele pe care le au: personale, de partid, de conjunctura locala”. Apoi, a avertizat: „Cine se leaga de un membru al PC sa stie ca se leaga de conducerea partidului”.

Citeste si:

Tonul prietenos al Danielei Popa nu rezolva conflictele din partid, mai ales ca, duminica, sefii PC se reunesc pentru a-i sanctiona pe cei care s-au rasculat impotriva conducerii. Proaspatul secretar general Codrut Seres s-a grabit sa sesizeze Comisia de etica pentru a-i judeca pe cei care „s-au manifestat intr-un mod(...) cel putin mult prea pasional”. „Pe turbulenti ii lasam acasa si sa-i aducem pe cei care au forta argumentelor si nu forta tariei vocii”, a decretat Seres.

Partidul Conservator isi propune un scor de cel putin 6-7% la alegerile locale - similar cu cel obtinut in 2004, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele partidului, Daniela Popa citata de Cronica Romana.