Presedintele PIN, Cozmin Gusa, si-a lansat ieri, pe un ton triumfator, pagina de Internet pentru promovarea candidaturii sale la Primaria Generala a Capitalei.

Gusa si-a inceput conferinta de presa prezentandu-se drept "candidat si viitor primar al Bucurestiului" si a declarat ca este convins de faptul ca va fi primarul general al Capitalei. "Eu nu cred ca ceilalti contracandidati au sanse in fata mea", a declarat Gusa, care a adaugat ca "sunt convins ca voi fi primar".
Presedintele PIN a mentionat ca nu va mai candida, in 2009, la Presedintie, pentru ca "am nevoie de o reduta pe care sa o castig" si de o institutie administrativa pe care sa o organizeze asa cum se cuvine, in asa fel incat acea institutie, respectiv Bucurestiul, sa devina cartea sa de vizita ca politician. "Eu ajung primar la Bucuresti si nu voi mai candida la Presedintie", a spus Gusa, citat de Curentul.

Deputatul a declarat pentru Ziua ca postat pe site-ul www.cozminprimar.ro, o rubrica intitulata "Voteaza Topul Bucurestenilor", in care cetatenii Capitalei sa ii poata semnala cele mai grave zece probleme ale Bucurestiului. Sondajul se va incheia in data de 29 februarie si problemele pe care bucurestenii le vor semnala vor fi cuprinse in programul de administrare a Capitalei. Legat de campania electorala, liderul PIN a aratat ca vrea sa isi faca programul pe baza lucrurilor pe care le spun bucurestenii.

"Nu o sa am consultanti straini. Nu este eficient si nici potrivit. Daca tot am la un <<click>> distanta bucuresteni care vor sa imi spuna totul, nu are rost sa apelez la consultanti", a spus el. El a adaugat ca acest lucru nu inseamna ca nu va avea specialisti in campanie, "dar nu din aceia care au facut Bucurestiul sa arate in felul in care arata acum". El a precizat ca pagina de internet va fi folosita pentru a afla parerile bucurestenilor despre orasul in care traiesc.
Gusa s-a folosit de prilej pentru a-si prezenta aspecte din CV dar si "declaratia de avere", cu toate achizitiile, precizand ca nu a facut vreodata afaceri cu statul si nu a avut probleme cu organele de control, luand doar amenzi de circulatie.

Desi startul oficial al campaniei va fi dat abia peste cateva luni, Gusa intentioneaza sa-si popularizeze intens site-ul in perioada urmatoare punand la bataie 31.000 de dolari din banii proprii. Ca mesaj, liderul PIN a ales sa faca trimitere la o melodie a formatiei Parazitii, pe care a recomandat-o tuturor „politicienilor care nu au false pudori“, dupa cum relateaza EVZ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.