Tot circul facut de PSD in campania electorala intra intr-o noua faza. Speriati la culme de faptul ca Traian Basescu a anuntat intr-o emisiune TV ca va castiga alegerile din primul tur cu 51% din voturi, pesedistii se dau loviti. Mai exact, au inceput sa strige pe la toate gardurile ca Alianta D.A. va frauda alegerile.

Un fel de "Hotul striga hotii!", daca ar fi sa se gandim ca in ultima vreme atat opozitia, cat si societatea civila acuza PSD ca se pregateste de fraudarea alegerilor.
In atari conditii, masina de propaganda a PSD s-a gandit ca n-ar fi rau sa-si acuze adversarul de exact aceleasi suspiciuni care planeaza asupra lui. Astfel "Uniunea PSD + PUR isi exprima ingrijorarea fata de intentiile candidatului PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, de a distorsiona rezultatul alegerilor de duminica", se arata intr-un comunicat trimis la redactie.
Teama pesedistilor atinge dimensiuni paranoice cand insista ca, potrivit sondajelor lor de opinie, Basescu nu are mai mult de 33%. Si atunci cum va putea detine acesta 51%, se intreaba pesedistii "ingrijorati". Raspunsul si-l dau singuri: cica Basescu va frauda alegerile! Si ca sa preintampine acest lucru, PSD + PUR face apel la BEC si societatea civila "de a lua toate masurile in vederea prevenirii oricaror fraude din partea PNL-PD". Or, se stie ca organizatiile societatii civile au fost primele care au atras atentia ca PSD ar putea fura voturi.
Oricum, cacealmaua pesedista, daca nu reuseste sa starneasca ingrijorare, reuseste foarte bine sa provoace ilaritate...


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.