Adrian Nastase, invitat la o emisiune televizata, a vorbit despre rezultatele alegerilor, situatia din PSD si posibilele evolutii.

“Faptul ca esti al doilea, cand toate celelalte partide sunt de dreapta, iti creeaza o problema. Daca intr-un al doilea tur de scrutin, la alegerile viitoare, nu avem o strategie, toate aceste partide de dreapta ar putea sa se uneasca impotriva candidatului nostru”, a atentionat Adrian Nastase.

Potrivit cotidianului Cronica Romana, Adrian nastase si Ion Iliescu sustin necesitatea unei analize serioase si pertinente in PSD, intr-un cadru organizat, care sa redefineasca rolul si pozitia partidului pe scena politica si, mai ales, “relatia formatiunii cu Traian Basescu”.

“Nu ne intereseaza foarte tare capul lui Geoana, ci ca PSD sa fie si functional si sa fie o alternativa in viitor. De ani de zile am fost impreuna in diferite forme -referire la Ion Iliescu. Nu am discutat despre un congres extraordinar, ci despre situatia din acest moment si cred ca este la fel de ingrijorat si are legitimitatea de a-si exprima opiniile asa cum si eu, ca membru fondator al FSN si al PSD, prin fuziunea cu PSDR, condus de Alexandru Athanasiu, avem dreptul sa ne exprimam parerile”, a afirmat Adrian Nastase, cu mentiunea ca nu a dorit sa intervina pe aceste teme in campania electorala.

http://www.cronicaromana.ro/index.php?editie=1506&art=78812

Jurnalul National ne informeaza ca Adrian Nastase e de parere ca “PSD-ul e intre scaune, osciland daca sa intre la guvernare cu PD-ul sau cu PNL-ul sau sa stea in opozitie. Dar o opozitie pe care va trebui s-o defineasca. Eu cred ca in momentul de fata a discuta intrarea la guvernare cu Partidul National Liberal ar fi o greseala"

In acest context, fostul premier a aratat ca social-democratii trebuie sa-si stabileasca acum strategia pentru alegerile locale si parlamentare de anul viitor

http://www.jurnalul.ro/articole/110490/adrian-nastase-intrarea-in-guvern-o-greseala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.