"Sunt cateva firme in Romania in special acesti simpatici regi ai asfaltului, protejati de Cotroceni, care vor sa puna mana pe toate lucrarile si care nu au forta de munca si capacitate tehnica pentru a duce la bun sfarsit lucrarile. Acapareaza tot in Bucuresti, se deschid zeci de santiere si dupa ce au deschis lucrarile si strada a devenit impracticabila se duc in alta parte cu oamenii si utilajele", a declarat astazi Tariceanu, la inaugurarea celui de-al doilea pasaj intre Baneasa si Otopeni de pe DN1.

Premierul l-a felicitat pe ministrul transpoturilor, Ludovic Orban si a dorit sa precizeze ca lucrarea menita sa fluidizeze traficul din Bucuresti este o contributie a Ministerului Transporturilor si nu a Primariei, informeaza NewsIn.

De asemenea, Tariceanu si-a cerut scuze fata de bucuresteni pentru traficul dificil. "Desi nu sunt primar al Bucurestiului, as vrea intr-un fel sa-mi cer scuze fata de bucuresteni pentru traficul infernal cu care se confrunta in fiecare zi", a spus Tariceanu.