Organizatia de tineret a PC a adoptat ieri, in cadrul primei sale sedinte, o rezolutie in care arata ca "realizarea unor politici destinate sustinerii, incurajarii si promovarii tinerilor reprezinta o prioritate nationala".

"Tinerii conservatori considera ca la baza setului de politici destinate tinerilor trebuie sa stea principiul fundamental al egalitatii de sanse. PC considera ca racordarea sistemului romanesc de educatie la realitatile pietei de munca si conectarea sa cu nevoile de investitii in cercetare reprezinta primii pasi pentru asigurarea egalitatii de sanse."

PROPUNERE

Conservatorii au propus de asemenea un program de dezvoltare pentru tineri, prin care sa se identifice si sa se creeze oportunitati de dezvoltare pe termen lung pentru tinerii romani care sa fie mai atractive decat beneficiile temporare ale muncii in strainatate.

Tineretul conservator si-a exprimat dorinta de a initia un "Pact national pentru tineret" in care sa fie incluse politici pe termen lung agreate si sustinute de majoritatea partidelor politice si care sa fie supuse dezbaterii cu toti partenerii sociali.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.