Liberalii valceni s-au folosit, pentru manifestarea electorala a PNL de sambata, la care a participat si Calin Popescu - Tariceanu, de cel putin cinci microbuze scolare pentru a-i transporta pe membrii de partid la acest eveniment, informeaza NewsIn.

Romeo Radulescu, presedinte al Organizatiei de Tineret al Partidului Democrat, filiala Valcea, a declarat astazi, ca detine dovezi in acest sens. „Este vorba despre microbuzele inmatriculate Vl -05-JDJ - care apartine primariei Glavile, Vl-05-JFI - al Primariei Pesceana, Vl-05-KEW - de la Mitrofani. De asemenea, am mai depistat si doua microbuze: B0011091 si B011108, trimise recent de Guvern la Valcea, tot in scopul transportului elevilor“, a spus Radulescu. Acesta a precizat ca a cerut in mod oficial, prefectului judetului Valcea, Anuta Handolescu, sa analizeze situatia si sa ia masurile de rigoare.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Valcea a declarat ca nu are cunostinta despre aceasta situatie, dar in cazul in care se dovedeste ca microbuzele scolare au fost folosite in alte scopuri decat cele pentru care au fost primite, se vor lua masuri.

„Vom retrage microbuzele antrenate in aceasta activitate electorala si le vom distribui altor primarii“, a declarat Gheorghe Ciuca, inspector General al Insopectoratului Scolar Judetean Valcea.

Dovezile PD, insotite si de poze, dar si de filme, cu microbuze care transporta membri PNL, contrazic si declaratia deputatului liberal Emilian Francu, data pentru Realitatea TV, care a spus ca nu exista probe ca microbuze scolare s-ar fi aflat sambata in apropierea Salii Sporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.