Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat ieri, ca nu comenteaza afirmatiile lui Vasile Dancu, dintr-un cotidian local, pentru ca nu se coboara la nivelul lui si pentru ca in general nu-l intereseaza ce spune acesta.

Iliescu a refuzat sa comenteze afirmatiile fostului vicepresedinte al PSD, Vasile Dancu care a declarat in „Gazeta de Cluj”, ca partidul trebuie sa scape de „javrele batrane” si de „resturile bolsevice”. "Nu ma cobor la nivelul lui. Ce spune dl. Dancu acolo ma lasa rece. Nu ma intereseaza dl. Dancu in general", a declarat pe de alta parte Iliescu, dupa cum informeaza NewsIn.

In interviul pe care l-a acordat Vasile Dancu Gazetei de Cluj, ii reproseaza in acelasi timp actualului presedinte PSD, Mircea Geoana ca nu a avut destula forta sa reformeze partidul, primind mereu "dusmanii la masa". "Ce pot face Mircea Geoana si colegii vicepresedinti? Curatenie rapida si reforma. Trebuie sa eliminam paralelismele de autoritate si toate formele de leadership artificial. Trebuie pastrati batranii intelepti, dar eliminate javrele batrane pentru care partidul este doar o carpa de sters pe picioare. Trebuie sa terminam urgent cu resturile bolsevice si cu sinecurile pentru scursorile vechiului regim. Cangrena ce a cuprins stanga romaneasca are nevoie de bisturiu", a declarat Dancu.

Declaratiile lui Vasile Dancu, cele mai vehemente de pana acum, ignora moratorilul pe care l-a institui PSD si care cere membrilor sai, ca pana la 25 noiembrie sa faca un efort si sa inceteze a se mai ataca reciproc, pentru a se concentra asupra campaniei euroalegerilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.