Democratii si peledistii au stabilit sa nu mai discute despre alierea partidelor lor pina dupa 25 noiembrie.
Liderii PD si PLD s-au inteles ieri sa nu mai faca nici o declaratie publica privitoare la viitorul lor impreuna pina dupa alegerile pentru Parlamentul European. Surse din conducerea PD ne-au declarat ieri ca discutiile privitoare la o eventuala unire a celor doua partide vor ramine „in stand-by“ pina dupa 25 noiembrie.

Tot la intilnirea de ieri, democratii i-au convins pe peledisti sa renunte la introducerea motiunii de cenzura pe tema coruptiei din Guvern tot pina dupa alegeri. „Textul motiunii este finalizat, a fost agreat de PD, dar vom discuta despre motiunea de cenzura dupa 25 noiembrie“, a spus Emil Boc, intrebat de ziaristi daca data initierii motiunii ramine 21 noiembrie. In schimb, Theodor Stolojan a refuzat sa aduca completari spuselor lui Boc. „Domnul presedinte deja v-a dat raspunsul“, s-a limitat sa spuna liderul PLD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.