Dinu Patriciu a recunoscut ca este pregatit sa finanteze PNL si PSD in campania electorala.

Afirmatia a fost facuta de omul de afaceri liberal intr-o emisiune la Realitatea TV. Totodata, Patriciu a reluat teza sa, potrivit careia o alianta intre PNL si PSD ar fi „singura solutie capabila sa asigure o guvernare stabila in urmatorii sase ani”.

Intrebat daca, in conditiile inceperii campaniei electorale pentru Parlamentul European si in perspectiva alegerilor din 2008, va sprijini anumite formatiuni politice, Patriciu a precizat ca va oferi suportul sau acelor forte politice apte sa asigure o guvernare stabila. „Este nevoie de o coalitie intre PSD si PNL, singura solutie care poate asigura stabilitatea in urmatorii sase ani”, a comentat omul de afaceri.

Totusi, Patriciu a sustinut ca va finanta campania celor doua formatiuni, implicit a PNL, doar „daca va fi cazul”. El a adaugat ca inca nu a luat o decizie. „Deocamdata nu am nicio aplecare spre asa ceva”, a mai spus omul de afaceri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.