Liberalii au iesit, ieri, cu o oferta pentru PSD: un moratoriu pana la europarlamentare, cu mentinerea Guvernului Tariceanu in functie, si, apoi, eventual, alegeri anticipate.
Solutia „pentru iesirea din criza” a fost avansata, la Suceava, de catre vicepresedintele PNL Teodor Melescanu, ministrul Apararii. “Din punctul nostru de vedere, iesirea din aceasta criza este un moratoriu pana dupa alegerile europene si continuarea mandatului Guvernului, eventual cu alegeri anticipate, in sensul de a avea alegeri parlamentare si locale in acelasi timp, la inceputul anului viitor”, a declarat Melescanu, citat de Mediafax.

E a spus ca s-ar putea avea in vedere o asemenea varianta si ar putea fi „o solutie de normalitate”, pentru ca, datorita acestui moratoriu, toate partidele vor avea posibilitatea sa se pregateasca, iar electoratului i s-ar permite sa faca o alegere foarte clara in legatura cu fortele politice pe care doreste sa le vada la guvernare, si locala si pe plan central.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.