Secretarul general al Partidului Social Democrat, Titus Corlatean, a declarat recent, la Saulia, ca liderii UDMR sunt preocupati de doua lucruri in clipa de fata: de perspectiva de a nu mai intra in Parlament si de “dorinta obsesiva de a ramane la ciolan”, transmite corespondentul Rompres.

”Asta este explicatia pentru care lanseaza tot felul de mesaje publice care sa duca in derizoriu, cred domniile lor, demersul PSD. Nu cerem aprobarea nimanui, nici a UDMR-ului, pentru depunerea motiunii de cenzura si asta vom face”, a sustinut Corlatean, in timpul unei conferinte de presa. El a precizat ca liderii partidului au primit mandat, in urma cu doua saptamani, de la Comitetul Executiv National, pentru a purta discutii si nu pentru a negocia cu toate partidele politice privind posibilitatile, perspectivele si evolutia politica ulterioare motiunii de cenzura. ”Ce am dorit era firesc si era un interes firesc de a vedea cum gandeste fiecare. Dar n-a fost vorba de negocieri si nu avem ce negocia cu UDMR-ul”, a adaugat Titus Corlatean. De asemenea, liderul PSD a avertizat ca in timpul votului pentru motiunea de cenzura s-ar putea sa apara surprize din partea PLD si a unor parlamentari ai PD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.