Liderul PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca parlamentarii peledisti vor vota, in Parlament, proiectul de buget pentru anul 2008 numai daca acesta nu se va dovedi “populist si electoral”, si daca va raspunde unor conditii PLD.
“Acest buget pentru 2008 nu trebuie sa fie unul electoral, fiindca intram intr-un ciclu de doi ani in care avem cinci campanii electorale. Avem semnale ca acest buget va fi unul al pomenilor electorale. Unele masuri acceptate de PNL, la presiunea PSD, au caracter populist. Un exemplu ar fi reducerea cotei de TVA. Dorim sa fim o tara care sa platim cota de 16 la suta pe veniturile personale, cea mai redusa cota din Europa, dar in acelasi timp vrem sa luam masuri de reducere a unor taxe, ori nu putem sa facem acest lucru”, a spus Stolojan. Dintre conditiile pe care proiectul bugetului de stat pentru 2008, liderul PLD a amintit in principal mentinerea cotei unice de 16 la suta pentru veniturile personale si cea de 19 la suta pentru TVA.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.