PSD sector 1 dezbate, in sedinta de ieri, propunerea sefului de organizatie, Dan Tudorache, ca parlamentarii PSD ce nu voteaza motiunea, sa fie sanctionati. O eventuala decizie in acest sens urmeaza sa fie discutata saptamana viitoare la Comitetul Executiv.
Presedintele PSD sector 1, Dan Tudorache, a precizat ca le va propune colegilor sai, spre dezbatere si vot, propunerea ca, organizatiile competente sa-i sanctioneze pe parlamentarii care nu semneaza si nu voteaza motiunea de cenzura, informeaza NewsIn.

"Eu voi propune ca parlamentarii sa fie doar sanctionati; daca unii colegi vor propune chiar excluderea lor, vom supune la vot. Cu aceasta propunere, cu ce va fi votat marti, vom merge la CEX", a precizat Tudorache.
El isi justifica initiativa prin faptul ca "parlamentarii trebuie sa puna in functiune deciziile partidului". "PSD a hotarat in forurile competente sa depuna motiunea, un singur lider s-a abtinut, deci decizia trebuia implementata", a mai explicat Tudorache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.