Liderul democrat Emil Boc este de parere ca la baza deciziei PRM si a PC de a nu sustine motiunea de cenzura a social-democratilor, in eventualitatea ca aceasta va fi depusa la Parlament, sta teama acestor doua formatiuni de alegerile anticipate, transmite corespondentul Rompres.
”PC si PRM se tem de alegerile anticipate. Le este frica ca nu se vor mai regasi in Parlament. Inca o data se demonstreaza ca nu sunt partide de opozitie, ci partide care in maniera indirecta sunt la putere”, a spus Boc ieri, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca. Liderul PD a adaugat ca PRM, “fiind probabil la un procent sub 5 la suta, iar PC in marja de eroare a sondajelor, evident ca au putine sanse' sa se regaseasca in configuratia unui viitor guvern.

”Sunt partide care din nefericire nu inteleg nevoile Romaniei si sunt cantonate mai mult pe interesele lor proprii”, a spus Boc. El a reamintit ca declaratiile liderilor PSD cu privire la depunerea motiunii nu sunt altceva decat “petarde politice cu conotatii de santaj”, in opinia liderului democratilor PSD incercand sa smulga bani pentru administratiile conduse de oamenii sai si functii pentru demnitarii acestei formatiuni in structurile guvernamentale centrale si locale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.