Victor Ponta afirma ca partidul sau e in situatia pe care o indica Melescanu. De rahat.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta e foarte dur cu fostii sai colegi din organizatia de tineret. Le-a reprosat lipsa de idei si starea de pasivitate, pe care - spune el - n-o intilneai pe vremea lui Nastase. “Care este avantajul pe care voi il aduceti partidului? Care este ideea cu care veniti voi? Eu nu am reusit sa vad nimic, de aceea am stat in spate”, a spus Ponta. Fostul lider TSD i-a acuzat si pe seniorii partidului care au facut greseala de a sustine din Parlament investirea guvernului Tariceanu. “Sintem un eventual partid de... ce spune domnul Melescanu daca sustinem un guvern din care face parte domnul Melescanu. La asa guvern, asa sustinere”, a spus el, referindu-se la afirmatia liderului liberal conform careia, in cazul motiunii de cenzura pe care au anuntat-o, social democratii au doua variante - “ori intra-n rahat, ori se fac de rahat".

Victor Ponta, insa, a insistat criticindu-i pe tinerii sai colegi ca nu se implica deloc, desi mai sint doar doua luni pina la campania electorala pentru alegerile europarlamentare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.