Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu a afirmat ieri ca exista mari sanse ca motiunea de cenzura anuntata de social-democrati sa creeze o perioada de haos si instabilitate politica accentuata, daca aceasta va fi validata de Parlament, transmite corespondentul Rompres.
“In primul rand, aritmetica parlamentara ne arata ca cele trei formatiuni politice care pot sa sprijine teoretic motiunea - PSD, PD, PLD - dispun de o majoritate infima in Parlament de doar 17 voturi, care s-ar putea volatiliza pe drum. Daca motiunea ar trece, eu nu cred ca presedintele Basescu il va nominaliza pe Mircea Geoana in functia de premier, ceea ce va genera un haos politic iminent pentru o perioada de pana la sase luni, caci PSD nu ar vota un alt guvern. De aici, ne vom indrepta catre anticipate, dar riscam sa ne suprapunem peste calendarul extrem de strans pentru alegerile europarlamentare si apoi pentru cele locale”, a sustinut liderul PC.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.