PSD si-a declarat, ieri, sustinerea pentru presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, si considera solicitarea unor ONG-uri de izolare politica a acestuia o campanie de defaimare a PSD si o dovada a implicarii factorului politic in justitie.

Liderii PSD considera, conform unui comunicat remis agetiei Mediafax, ca organizatiile non-guvernamentale care au cerut izolarea politica a lui IonIliescu nu reprezinta intreaga societate civila, ci doar o parte "nereprezentativa".

“PSD ii va sustine pe toti membrii sai, inclusiv Ion Iliescu, in fata atacurilor lipsite de demnitate si de o minima decenta ale celor care cred ca, prin legi sau acte administrative nedemocratice si intolerante, se poate ajunge la reformarea si la normalizarea scenei politice”, se arata intr-un comunicat.

Social-democratii sustin ca cererea respectivelor organizatii non-guvernamentale reprezinta implicarea factorului politic in actul de justitie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.