Liderii Consiliilor Judetene membri PSD s-au acuzat si intre ei pe motiv de sume diferite primite de la Guvern.Geoana a confirmat ieri planul PSD: "Aceasta ambiguitate a relatiei cu PNL nu ne face bine si trebuie curmata".

La etajul14 al hotelului Riviera din Mamaia, baronii PSD l-au incoltit vineri noaptea pe insusi presedintele partidului, Mircea Geoana, recent intors din America. Geoana a venit de urgenta la discutia de noapte a sefilor de Consilii Judetene dupa ce fusese informat telefonic de un apropiat ca i se pregateste o surpriza neplacuta. Potrivit unor surse din conducerea PSD, dupa sedinta oficiala a Uniunii Presedintilor de Consilii Judetene, cei 12 sefi de Consilii Judetene ai PSD, in frunte cu Marian Oprisan, Nicusor Constantinescu si Liviu Dragnea, planuiau sa il someze pe Geoana sa rupa relatia cu PNL, decisi sa mearga pentru acest obiectiv pana la amenintarea cu pierderea functiei. Unul dintre participantii la discutie - care a durat pana la ora patru dimineata - l-a sunat pe Geoana si l-a avertizat ca se pregateste "un complot".

Asa ca acesta a sosit de urgenta la hotelul unde erau baronii, insotit de secretarul general al PSD, Titus Corlatean, si de vicepresedintele Victor Ponta, aflati in concediu pe litoral. In cadrul discutiei aprinse, presedintele partidului s-a declarat "deranjat" ca "este lucrat pe la spate". Liviu Dragnea, seful presedintilor de CJ, i-a dat replica lui Geoana, spunand ca si baronii sunt deranjati de faptul ca acesta "are informatori" in randurile lor. "A fost o discutie foarte tensionata, i-au pus lui Geoana problema foarte dur: PNL pa!", ne-au relatat sursele citate. Liderii judeteni ai partidului sunt indignati in continuare de faptul ca, asa cum spun ei, sustinerea Guvernului Tariceanu nu le aduce nici un profit, in ciuda faptului ca aproape saptamanal Cabinetul PNL-UDMR aloca fonduri administratiei locale, in special celei aflate in subordinea PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.