Deputatul PSD de Maramures Dan Mihalache si-a manifestat sambata nemultumirea fata de politica partidului, de sprijinire a Guvernului minoritar din opozitie.
Mihalache a cerut in acest sens fie un protocol de colaborare cu PNL, la inceputul sesiunii parlamentare, fie debarcarea Cabinetului Tariceanu II. "Va trebui fie sa avem o intelegere politica limpede, formalizata cu PNL, inclusiv cu participarea unor ministri in Guvern, fie sa alegem solutia unei opozitii radicale, inclusiv initierea unei motiuni de cenzura", a spus Mihalache. Deputatul PSD a avertizat ca "mentinerea starii de ambiguitate in care noi spunem ca suntem in opozitie, dar suntem perceputi ca fiind la guvernare, nu e deloc benefica si nu este de bun augur in campania electorala pentru alegerile europarlamentare". Mihalache s-a declarat nemultumit ca desi PSD a sprijinit PNL, "continua modul discretionar, abuziv de a-i exclude pe primarii PSD la impartirea fondurilor".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.