Puterea instalata in 2004 a furat si continua sa fure "pe rupte". Declaratia ii apartine secretarului general al PSD, Titus Corlatean.
Liderul social-democrat a dat astfel replica acuzelor sefului statului, Traian Basescu, care a afirmat, printr-un comunicat de presa, ca "daca in timpul guvernarii PSD s-ar fi furat mai putin, parte din pensionari nu ar fi ajuns intr-o situatie atat de dificila". Secretarul general al PSD s-a ferit insa sa pronunte numele sefului statului. Titus Corlatean a cerut institutiilor statului sa verifice informatiile vehiculate in presa, referitoare la "mafia pedista a asfaltului" si la "mafia imobiliara a PD". Corlatean a insinuat si ca sumele de zeci de milioane de euro cheltuite de autoritati pentru eradicarea gripei aviare nu se justifica, cerand in acest sens clarificari ministrului agriculturii, Decebal Traian Remes. Totodata, secretarul general al PSD a solicitat DNA, DIICOT si Parchetului General sa confirme sau sa infirme informatiile vehiculate in unele medii, potrivit carora impotriva unor lideri ai PD ar exista dosare penale in faza de cercetare. Corlatean nu a precizat despre care lideri democrati ar putea fi vorba in aceste presupuse dosare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.