Dupa ce si-a demonstrat calitatile de "intaiul vanator al tarii" pe unele domenii de vanatoare, Adrian Nastase a pus ochii pe Retezat, unde exista suficiente animale pentru a-si exersa talentele. Masivul Retezat este recunoscut, de altfel, pentru fondul de vanatoare extrem de generos, aici gasindu-se din belsug caprioare, cerbi, capre negre, cocosi de munte, ursi si mistreti.

Prefectul de Hunedoara, Cristian Vladu, declara ca Adrian Nastase, direct sau prin intermediari, este in tratative avansate pentru achizitionarea a 1.700 de hectare de teren impadurit pe raza comunei Rau de Mori din Retezat. Vladu spune ca sunt informatii certe in acest sens, iar padurea ar urma sa fie cumparata de la un composesorat din Rau de Mori, care o detine la ora actuala. Primarul PSD al comunei Rau de Mori - de fapt, cea mai mare comuna la nivel national si una dintre cele mai bogate -, Niculita Mang, a confirmat ieri ca a auzit discutii in acest sens, dar sustine ca nu stie absolut nimic oficial.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.