Social democratii nu se vor opri doar la succesul obtinut cu legea pensiilor si ameninta ca vor concepe si alte proiecte legislative care sa aduca bucurie defavorizatilor si poate voturi in traista PSD.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat vineri, de la Sibiu, ca pe agenda partidului urmeaza proiecte referitoare la cresterea salariului minim pe economie, scaderea facturii la intretinere, burse pentru studenti sau constructii pentru tineri. Potrivit calculelor lui Geoana, un trai decent se sustine cu 6,4 milioane de lei vechi. Ca urmare, PSD se gindeste la o lege care sa ridice salariul minim pe economie pina la acest prag.

In privinta costurilor la intretinere in perioada iernii, PSD nu are inca o strategie, insa Geoana intrezareste deja rezolvarea. "Nu este normal, de exemplu, ca la factura de electricitate citeva firme foarte mari sa primeasca curent extrem de ieftin, produs de hidro sau de nuclear, si consumatorii casnici, dar si IMM-urile sa primeasca si sa cumpere curent electric la pretul cel mai scump, care este facut de zona de termo", spune liderul PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.