Liderul liberal sustine ca promisiunile ar fi fost facute in cadrul unor discutii "nocturne" care ar fi avut loc la Palatul Cotroceni. "I-am cerut domnului Basescu ca in loc de aceasta demagogie cu aratarea stenogramelor de la discutiile cu PNL, sa arate stenograma discutiilor nocturne cu PSD de la Cotroceni.

Cum domnul Basescu si domnul Boc i-au propus domnului Geoana functia de premier", a declarat Olteanu, intr-o conferinta de presa la Craiova, transmite Mediafax.
Bogdan Olteanu apreciaza ca membrii Cabinetului Tariceanu trebuie sa se astepte la o motiune de cenzura, in cazul in care programul de guvernare nu va mai avea sustinere.

"Opozitia nu stie ce va face saptamana viitoare, asa ca mi-e greu sa spun ce va face in toamna. Daca acest program de guvernare nu va avea sustinere, atunci va fi o motiune de cenzura si Guvernul va cadea. Noi nu avem alt program de guvernare", a afirmat Olteanu.

Presedintele Camerei Deputatilor spune ca asteapta sa vada daca Traian Basescu isi tine promisiunile fata de Mircea Geoana, caruia i-ar fi promis functia de premier, in cazul in care actualul Guvern isi va pierde sustinerea parlamentara.