UDMR cere PSD sa isi declare transparent sustinerea in Parlament fata de actualul Guvern, pentru ca altfel nu se vor putea pune in aplicare prioritatile guvernamentale si reformele in diferite domenii, a declarat vineri, la Cluj, presedintele UDMR, Marko Bela, citat de corespondentul MEDIAFAX.

"Este o dilema pentru PSD, dar vedeti ce se intimpla. Nu putem guverna de dragul guvernarii, pentru ca pe termen mediu acest lucru ar putea insemna un esec total. In Parlament, opozitia are menirea foarte fireasca sa critice actele guvernarii si sa vina cu acte populiste si demagocice", a afirmat Marko.

Liderul UDMR a explicat ca la ora actuala cei din opozitie voteaza astfel de legi populiste si demagogice pentru ca opozitia constituie majoritatea in Parlament, iar Guvernul trebuie sa se execute si sa aplice aceste legi, desi aduc o atingere serioasa bugetului.

Bugetul va fi lezat de astfel de proiecte. Or, astfel nu se poate lucra. Trebuie sa se construiasca o majoritate care isi asuma atit beneficiile guvernarii, cit si dezavantajele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.