Conducerea PIN a anuntat ca nu este interesat in acest moment sa faca parte din vreo alianta sau coalitie, referindu-se la "speculatiile" privind participarea sa la vreo eventuala coalitie de centru-dreapta. "PIN nu este interesat in acest moment de vreo alianta sau coalitie din care sa faca parte, continuindu-si demersurile politice in spiritul programului politic al partidului, care este un program ce se subordoneaza unei doctrine pragmatice promotoare a interesului national", se arata intr-un comunicat al PIN.

Liderii formatiunii au precizat, insa, ca sunt dispusi la "colaborari punctuale", care sa vizeze impunerea unor proiecte politice, cum ar fi proiectul de Lege a lustratiei. "In ceea ce priveste discutiile cu reprezentantii PNL, acestea au vizat strict colaborarea pe unele proiecte punctuale, cum ar fi impunerea Legii lustratiei, in conditiile in care atit proiectul PIN, cit si cel al PNL, se afla impreuna la Comisia juridica a Camerei Deputatilor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.