Ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, i-a adresat, ieri, o scrisoare deschisa lui Traian Basescu, in care vorbeste despre sprijinul acordat de MAE pentru deplasarea presedintelui suspendat in Spania, precum si despre dorinta sa de a tine ministerul pe care il conduce pe cat mai departe posibil de luptele politice interne.

"Mi-as dori ca MAE sa nu fie implicat in campania electorala personala a niciunui cetatean roman, fie el parlamentar, ministru, presedinte - fost, prezent sau suspendat", subliniaza seful diplomatiei romane. Cioroianu arata insa ca, daca deplasarea lui Basescu in Spania ar fi avut drept scop promovarea unor valori, produse sau idei nationale, ar fi fost convins ca face un serviciu tarii. "Dar inteleg, din propriile dvs declaratii, ca scopul explicit al deplasarii in Spania este doar unul electoral", afirma autorul scrisorii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.