Liberalii au inceput sa-i aduca laude presedintelui interimar Nicolae Vacaroiu. Prezent la Delegatia Permanenta a TNL, de la Satu-Mare, ministrul pentru IMM-uri, Ovidiu Silaghi a declarat ca un presedinte "bun" este acela care lasa Guvernul sa lucreze, iar presedintele interimar Nicolae Vacaroiu se afla in aceasta situatie.
Totodata, Silaghi a precizat ca atit timp cit Romania are un Guvern functional nu se afla in criza politica. "Este criza sfintiei sale Basescu, care este sustinut de PD si PLD", a afirmat ministrul. La rindul sau, presedintele TNL, ministrul Cristian Adomnitei a declarat ca tinerii liberali vor transmite populatiei, in campania electorala pentru referendum, trei mesaje principale: ca Traian Basescu incalca Constitutia, nu este "imaculat" si ca este principala sursa a conflictelor de pe scena politica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.