In PC se incing spiritele. Mircea Chelaru a admis ieri ca este disident si da semnalul de atac impotriva „gastii Grivco“.
Generalul Mircea Chelaru (foto) a recunoscut ieri, pentru agentia NewsIn, ca se afla intr-o ciocnire de idei cu Dan Voiculescu, dar ca nu demisioneaza din PC. Chelaru a recunoscut ca in partid exista "gasti", cea mai importanta fiind cea care este "dependenta de Grivco" (compania patronata de familia Voiculescu - n.a.), urmata fiind de "gasca PSD", formata din cei veniti din fostul partid de guvernamint. Mai mult, Chelaru l-a atacat pe Dan Voiculescu, spunind ca "nu are pic de idee de politica. Este un artist al jongleriilor, al manipularii, al imaginilor rasturnate. A reusit pina acum, dar vine decontul pe care-l cere electoratul". Chelaru a mentionat ca se va bate "pina la ultimul cartus" pentru proiectul sau, "principiul romanismului", si pentru criteriile pe care intentioneaza sa le introduca in partid - "lege, ordine, respect, demnitate", dar isi acorda 10% sanse de reusita. "Dan Voiculescu mi-a dat dreptate si mi-a aprobat viziunea, dar mi-a spus ca politica de astazi e alta", a mai afirmat Chelaru pentru NewsIn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.