Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a precizat ca Traian Basescu si-a gasit, "in discursul populist", cadenta optima din campania electorala din anul 2004, in plus seful statului nu s-a familiarizat cu ideea ca "ii sunt retezate aripile".

"Basescu nu s-a impacat cu ideea ca ii sunt retezate aripile si ca PNL, impreuna cu PSD, a dat afara de la guvernare partidul sau de suflet - PD", a declarat liderul PRM. In opinia lui Corneliu Vadim Tudor, executivul Tariceanu II este unul cu termen redus si alcatuit din numerosi anonimi, dar si din reprezentanti ai unor grupuri mafiote.

"Am informatii ca acest guvern a fost clocit in zilele trecute, la Hotel Marriott, de Viorel Hrebenciuc, Dinu Patriciu si Attila Verestoy", a spus Vadim Tudor, care a adaugat ca Traian Basescu nu se simte bine nici in anturajul PD. Liderul PRM a sustinut ca detine informatii, potrivit carora liderii democrati "incep sa-l paraseasca si sa caute alte aliante". "In rest, din punct de vedere al regulilor unui discurs populist, Traian Basescu si-a gasit cadenta optima din campania electorala din 2004", a spus Vadim Tudor.

"Si inca ceva: pentru prima oara in ultimii ani, Traian Basescu mi-a trimis astazi (n.r. - miercuri) o felicitate de Paste", a mai declarat liderul PRM. "Niste indivizi fara scrupule si fara Dumnezeu impiedica, de 17 ani incoace, ca la conducerea Romaniei sa vina fortele crestine si nationale. Se adevereste, mai pregnant decat oricand, avertismentul pe care l-am dat in turul al doilea de scrutin din 2004, cand le-am cerut romanilor sa boicoteze acele alegeri, pentru ca indiferent cine va iesi presedinte, va fi rau pentru acest popor, iar Alianta artificiala care a venit la putere atunci, in decembrie 2004, s-a dovedit a fi cea mai catastrofala formula politica, de la lovitura de stat din decembrie 1989. Ma vad nevoit sa spun din nou ca orice Guvern care nu cuprinde forta nationala, sanatoasa a PRM nu va avea zile multe si va aduce numai ponoase pe capul greu incercatului popor roman", a conchis Vadim Tudor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.