"Unii colegi doreau sa fie un vot in anumit sens si eu am refuzat sa ascult de indicatiile domnului Boureanu si atunci acesta s-a enervat si a inceput sa arunce cu obiecte dupa mine", a declarat pe holul Parlamentului deputatul PNL Emilian Frincu.

Acesta a explicat ca recent a suferit o operatie de defibrilare si i-a curs singe din nas: "Deputatul Cristian Boureanu s-a legat, fara nici un motiv, de faptul ca mie imi curge singe din nas, zicindu-mi: 'Dar, ce, acum nu iti mai curge singe din nas?>>".

Emilian Frincu a continuat: "La o replica a mea ca nu se face asa ceva, omul a inceput sa ma ameninte ca 'esti un cadavru politic>>, ca 'o sa bag DNA-ul peste tine>>. Si toti colegii au fost stupefiati de aceasta reactie".

Deputatul PNL a mai spus ca Boureanu "este un tinar un pic mai nervos". "E prima oara cind il vad asa. Nu as vrea sa comentez mai mult". "A aruncat cu Constitutia, sau nu stiu cu ce, dar este o chestiune marunta si nu as vrea sa fie luata ca emblematica pentru Parlamentul Romaniei", a mai spus Frincu.