Analistul politic, Cristian Parvulescu crede ca de pe urma restructurarii guvernamentale are de castigat Partidul Democrat.

"Majoritatea informala este alcatuita acum din PNL si PSD". Parvulescu crede insa ca decizia premierului de a-i exclude pe democrati din guvern nu va duce la rezolvarea crizei care afecteaza Romania pentru ca acum "jocurile vor fi facute de PSD".

"Batalia este departe de a fi la final. Acum se definesc pozitiile, dar ea va continua si abia la viitoarele alegeri vom afla cine va castiga", a mai spus analistul Cristian Parvulescu.

Totodata, Parvulescu a atras atentia asupra faptului ca de pe urma deciziei luate de premierul Calin Popescu Tariceanu, liberalii ar putea avea de pierdut.

"Sondajele de opinie sunt favorabile PD si nu PNL. Daca luam in calcul sondajele din ultima perioada, PNL risca sa se sinucida politic".

Parvulescu nu este de acord nici cu ideea de deces a Aliantei D.A.

"Nu este vorba de un deces, pentru ca PNL si PD sunt doua fiinte politice. Ar fi mai corect sa vorbim despre divortul PNL-PD", a opinat analistul politic.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.