Europarlamentarul Graham Watson sustine ca premierul Calin PopescuTariceanu i-a informat ieri pe liberalii europeni ca ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor PE pentru toamna, din cauza unei "situatii interne deosebite".

"Inteleg ca primul-ministru a spus ca analizeaza posibilitatea amanarii acestor alegeri pentru la toamna, din cauza unei situatii interne deosebite. Cred ca este o decizie inteleapta pentru ca nu este bine ca aceasta tema sa se suprapuna cu alte subiecte", a spus Watson, liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) din Parlamentul European, pentru Mediafax.

Watson a explicat ca o eventuala amanare a alegerilor pentru PE nu ar afecta imaginea Romaniei in relatia cu Uniunea Europeana, deoarece grupul parlamentar romanesc isi indeplineste sarcinile in mod pozitiv. Mai mult, liderul ALDE a aratat ca o tara nu trebuie sa se concentreze pe dezbateri interne intense in acelasi timp cu campania asupra alegerilor pentru Parlamentul European.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.