Astazi incep audierile din Comisia parlamentara care ancheteaza presupusele fapte neconstitutionale ale presedintelui Traian Basescu. Comisie condusa de liderul PC, Dan Voiculescu. Primii invitati: ministrul economiei, Varujan Vosganian, si fostul ministru, Codrut seres. Audierile se vor tine in spatele usilor inchise. Asta, in ciuda faptului ca, initial, Voiculescu a anuntat, cu surle si trambite, ca totul va fi public. Asteptata la audieri este si fosta consiliera prezidentiala Elena Udrea. Pe motiv ca a fost mult timp in umbra sefului statului.

Ieri la pranz, Elena Udrea nu se decisese daca va onora invitatia Comisiei parlamentare cu pricina, dupa cum a recunoscut. Invitatia a fost facuta, de fapt, prin intermediul presei, caci actualul secretar executiv al PD nu a primit o chemare oficiala din partea Comisiei. "Dupa ce voi primi o invitatie oficiala, voi decide daca voi veni in fata Comisiei, in functie de motivele pe care le vor invoca membrii Comisiei", ne-a declarat Elena Udrea.

"Nu toata lumea din PD ma iubeste"

Pe de alta parte, Udrea a tinut sa dezminta zvonurile conform carora i se pregateste inlaturarea din PD.

" Este clar ca nu toata lumea din PD ma iubeste. Politica se face pe interese, dar asta nu inseamna ca voi pleca din PD. Eu cred ca mai am ceva de spus in politica", ne-a precizat Udrea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.