"Ratiuni politice". Acesta este motivul pentru care premierul Tariceanu l-a numit consilierul sau pe Dorin Marian. Experienta lui Dorin Marian a contat, a afirmat ieri premierul Tariceanu.
"Criteriile pentru numirea lui Dorin Marian in postul de prim consilier al primului-ministru au fost de natura politica. Exista nevoia unei coordonari a diverselor departamente, a diversilor consilieri si, tinand cont de experienta pe care o are, am considerat ca este potrivit", a explicat ieri Tariceanu. Fost consilier si om de incredere al liberalului Dinu Patriciu, fost consilier al lui Emil Constantinescu, Dorin Marian a ajuns acum sa-i coordoneze pe consilierii premierului Tariceanu.

Intrebat despre implicarea lui Dorin Marian in scandalul "tigareta", presedintele PNL a spus ca atat timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca, am plecat de la prezumtia de nevinovatie. "Toate persoanele care au trecut prin politica au anumite lucruri despre care putem sa facem reprosuri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.