Liderul PLD Mona Musca a declarat ieri, la Constanta, ca metodele prin care vor fi evaluati cei 35 de candidati la alegerile pentru Parlamentul European vor cuprinde interviuri, un vot intern in partid si prezentarea unor proiecte, transmite corespondentul NewsIn. Potentialii candidasi vor trebui sa treaca prin mai multe filtre succesive, iar clasamentul final se va stabili in urma unui vot in cadrul formatiunii politice.

Deputatul PLD Mona Musca a anuntat miercuri, la Constanta, ca viitorii candidati pentru postul de europarlamentari vor fi selectati in urma indeplinirii unui set de criterii foarte stricte. Astfel, viitorii candidati trebuie sa depuna dosare care vor cuprinde cererile de candidatura, cate un proiect, curriculum vitae si o autevaluare.

Criteriile de analiza a dosarului vor fi valoarea proiectelor, experienta si rezultatele in activitatile depuse de candidati si recunoasterea publica a competentei lor. Daca indeplinesc criteriile, candidatii vor fi supusi unor interviuri, in cadrul carora se vor evalua cunostintele de limbi straine cu circulatie oficiala europeana, tinuta, personalitatea si abilitatile de comunicare si negociere. Indeplinirea criteriilor si rezultatele testului vor reprezenta 60% din nota finala a candidatilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.