Ieri, grupurile parlamentare ale Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor si Senat au avut o sedinta comuna in cadrul careia a fost dezbatuta strategia parlamentara a principalului partid de opozitie.
Discutiile au vizat procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, dar si votul "pentru" in privinta motiunii simple Monica Macovei, initiata de Partidul Conservator.

Cu o seara inainte insa, parlamentarii pesedisti s-au strans la un restaurant din Capitala, de pe strada Buzesti, conform unei mai vechi traditii. O intalnire de "socializare" cum a caracterizat-o majoritatea celor prezenti, in cadrul careia au stat la aceeasi masa Mircea Geoana, Ion Iliescu si Adrian Nastase. Umbra presedintelui Traian Basescu a bantuit printre comeseni. La iesire, unii dintre parlamentarii PSD negau crispati ca s-ar fi vorbit despre suspendare, in timp ce Mircea Geoana a spus ca a fost principalul subiect. Victor Ponta: "vom continua lupta pe viata si pe moarte" (cu Basescu - n.r). Ion Iliescu vesel, "ce faceti voi (ziaristii) aici? Sunteti paparazzi... " intrebare: Ce faceti? Ion Iliescu: "Ma duc acasa". Adrian Nastase, o declaratie balbaita, din care nu se intelegea nimic.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.